Over

Deze website heeft als doel te informeren, inspireren en te motiveren als het gaat om dagelijks verbetering aanbrengen in je leven.

Speciale aandacht voor:

Sport en voeding

Hier worden geen wonderpoedertjes en wonderpilletjes gepromoot, aangezien wij heilig ervan overtuigd zijn dat als je iets wilt bereiken, dat je ervoor zult moeten werken. Het is onze missie om goede informatie te bieden dat praktisch toepasbaar is.

Belangrijk:

Wij staan achter onze content en wij proberen op een juiste wijze informatie te verstrekken over sport en voeding. Helaas is het zo dat er veel tegenstrijdige onderzoeken zijn binnen de wetenschap en er bijna nergens consensus over te vinden is. Daarom kijken wij niet puur naar wetenschappelijke informatie, maar baseren artikelen op een combinatie van wetenschap, eigen ervaring en ervaring van anderen.

De redactieleden bij Dagelijks Verbetering zijn niet gecertificeerd of gediplomeerd om medisch advies te geven. Mocht je daarom twijfels hebben over of bepaalde tips wel veilig zijn voor jou, neem dan contact op met je huisarts.

Er is niet een pad dat werkbaar en effectief is voor iedereen. Daarom worden op Dagelijks Verbetering geen beloften gedaan over resultaten

Verdienmodel van dagelijksverbetering.nl

Dagelijksverbetering.nl is partner van bol.com en paypro. Sommige producten die gelinkt staan op deze site sluiten aan op datgene dat jij op dat moment leest.

Als je op zo’n link klikt wordt er een cookie achtergelaten op jouw apparaat. Indien je besluit het betreffende product te kopen, dan ontvangt dagelijksverbetering een percentage van de omzet.

Dit kost jou echter niks extra’s, want door het partnersysteem zijn bedrijven minder afhankelijk van andere vormen van marketing, zodat je alsnog een eerlijke prijs kunt blijven betalen.